Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Advocaat verzekeringsrecht

Een ervaren en betrouwbare advocaat op het gebied van verzekeringsrecht schakelt u in via Van Rossenberg Advocaten in Rotterdam. Wij zijn bekend met alle verzekeringen de gelieerd zijn aan logistieke kwesties. Hierbij kunt u denken aan onder meer werkmaterieelverzekeringen, goederenverzekeringen en vervoerdersaansprakelijkheidsverzekeringen.

Een advocaat voor verzekeringsrecht uit Rotterdam voor verschillende partijen

Niet alleen adviseren wij verzekeraars en makelaars over polis dekkingen, ook staan wij onze cliënten bij in polis disputen. Wat voor incident er ook plaats heeft gevonden, wij staan zowel de eigenaren van goederen bij als de vervoerder zelf. Hierdoor kan er schade worden verhaald of de aansprakelijkheid kan worden afgehouden.

Verschillende rechtsgebieden waarin wij adviseren

Met jarenlange ervaring in het vak, zijn wij tot op de dag van vandaag gespecialiseerd binnen verschillende rechtsgebieden. U schakelt onze advocaat uit Rotterdam voor verzekeringsrecht voor onder andere de volgende gebieden in:

  • Binnenvaart
  • Multimodaal vervoer
  • Stuwadoors
  • Wegvervoer

Nationale en internationale wetgevingen vallen tot ons specialisme

Met een breed netwerk van buitenlandse advocaten, ondersteunen en adviseren wij u op het gebied van nationale en internationale wetgevingen. Ook hebben wij ervaring met het redigeren van polisvoorwaarden en polis clausules. Interesse? Ons team staat voor u klaar.

Contacteer ons telefonisch

Heeft u een advocaat voor verzekeringsrecht uit de regio Rotterdam nodig? In dat geval leren we u graag beter kennen. Ons team van advocaten licht onze dienstverlening graag verder voor u toe. Plan een gesprek op kantoor in door te bellen naar +31 (0) 10 – 205 36 40. Spreekt u ons liever via de telefoon? Dat is uiteraard geen probleem. Ook via het genoemde nummer stelt u uw vragen.

Gerelateerde pagina’s

%%LinkStructuur1%%

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten