Mr. W.M. van Rossenberg

Mr. W.M. van Rossenberg

Mr. W.M. (Pim) van Rossenberg, geboren in 1958,  is na zijn studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit te Leiden in 1983 beëdigd als advocaat te Rotterdam.

Van het begin af aan is hij werkzaam in de transport- en transportverzekeringspraktijk. Na eerst geruime tijd compagnon te zijn geweest bij een ander kantoor heeft hij medio 2001 Van Rossenberg Advocaten opgericht.

Pim van Rossenberg is lid van de Nederlandse Vereniging van Vervoerrecht Advocaten, de Nederlandse Vereniging Zee- en Vervoerrecht (NVZV), de Internationale Vereniging voor de Behartiging van de Gemeenschappelijke Belangen van de Binnenvaart en de Verzekering en voor het houden van het Register van Binnenschepen in Europa (IVR), de International Bar Association (IBA) en de Deutsche Gesellschaft für Transportrecht (DGT). Met regelmaat houdt Pim voordrachten met betrekking tot transportrechtelijke onderwerpen terwijl hij tevens co-auteur is van het in de BRD uitgegeven “Kommentar zur CMR”. Voorts is hij bestuurslid van de Rotterdamse Beurs Transport Sociëteit (RBTS).

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten