Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Vervoerdersaansprakelijkheid

Een vervoerdersaansprakelijkheid is onmisbaar binnen de logistieke wereld. Tijdens het vervoer, de opslag en werkzaamheden, kan het altijd voorkomen dat er schade aan de goederen ontstaat. In dat geval kan de eigenaar van de goederen trachten de schade te verhalen op de vervoerder of de aansprakelijke partij. Ben verzekerd van zekerheid en laat uw vervoerdersaansprakelijkheid regelen door Van Rossenberg Advocaten.

Vervoerdersaansprakelijkheid ontzorgt u op verschillende gebieden

Of u nu opslaghouder of stuwadoor bent, in beide gevallen is het verstandig om uw vervoerdersaansprakelijkheid goed geregeld te hebben. Is er sprake van schade? Dan staan wij zowel eigenaren van goederen bij die schade willen verhalen op de vervoerder bij, als de transporteur om de aansprakelijkheid daarvoor af te houden. Dit vindt uiteraard niet tegelijkertijd plaats.

Wij staan u bij op verschillende rechtsgebieden

Onze jarenlange ervaring in het vak heeft er mede voor gezorgd dat wij een betrouwbare partner zijn binnen verschillende rechtsgebieden. Een aantal voorbeelden van rechtsgebieden waarin wij u graag van dienst zijn:

Ga voor zekerheid en kies voor onze dienstverlening

Wilt u graag meer informatie op het gebied van vervoerdersaansprakelijkheid? In dat geval staan we u graag te woord, zowel op ons kantoor in Rotterdam als telefonisch. Plan een afspraak in of bel voor meer informatie naar +31 (0) 10 – 205 36 40.

Gerelateerde pagina’s

%%LinkStructuur1%%

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten