Aansprakelijkheid expediteurs

Contact opnemen

Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid expediteurs

De aansprakelijkheid voor expediteurs laat u regelen door Van Rossenberg Advocaten. Alle verzekeringen die gelieerd zijn aan logistieke kwesties zijn bekend bij ons, waardoor u altijd een oplossing ontvangt die naadloos op uw branche aansluit.

Advies omtrent aansprakelijkheid voor expediteurs

Een expediteur vervoert niet zelf, maar doet vervoeren casu quo regelt het vervoer. Het onderscheid tussen vervoerder en expediteur is juridisch van groot belang. Daarom adviseren en assisteren wij expediteurs en kunt u een persoonlijke samenwerking verwachten. En met een uitgebreid netwerk in het binnen- en buiteland bent u altijd verzekerd van wereldwijde aansprakelijkheid voor expediteurs.

Een nauwe betrokkenheid staat centraal

Met jarenlange ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe belangrijk een intensieve samenwerking is. Daarom zijn wij betrokken bij onze cliënten, bedenken we creatieve oplossingen voor problemen en beperken we hierdoor de aansprakelijkheid zoveel mogelijk. Adviseren, procederen en arbitreren: dat is waar wij sterk in zijn.

Bel en maak een afspraak op ons kantoor in Rotterdam

Om de aansprakelijkheid van expediteurs zo goed mogelijk te regelen, leren wij onze cliënten graag beter kennen. U plant eenvoudig een afspraak in door te bellen naar +31 (0) 10 – 205 36 40. Heeft u voorafgaand vragen? Ook dan staan we u graag te woord via dit telefoonnummer.

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten