Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid multimodaal vervoer

Van Rossenberg Advocaten kan zich met jarenlange ervaring en een van team advocaten, specialist noemen op het gebied van aansprakelijkheid in multimodaal vervoer. Doordat er bij deze manier van transport gebruik wordt gemaakt van verschillende transportmodaliteiten, kan het regelmatig voorkomen dat er complexere vervoersrechtelijke situaties optreden. Hierin adviseren wij u, om vervolgens actie te ondernemen.

Aansprakelijkheid in de dynamische wereld van multimodaal vervoer
Stel: u transporteert goederen een deel over de weg en een deel per zeeschip. Dan is het belangrijk om te weten wat er moet worden gedaan bij schade of verliest. Waar op de route heeft deze schade bijvoorbeeld plaatsgevonden? Met onze ruimschootse ervaring op het gebied van multimodaal vervoer zijn wij uitstekend in staat u te assisteren op het gebied van aansprakelijkheid.

Wij staan beide partijen bij zodra er schade is ontstaan

Tijdens de werkzaamheden, de opslag of het vervoeren, kan schade aan goederen ontstaan. Het is dan belangrijk de aansprakelijkheid binnen multimodaal vervoer zoveel mogelijk te beperken. Daarom staan wij zowel eigenaren van goederen bij die schade willen verhalen, als de vervoerder zelf.

Regelen wij binnenkort uw aansprakelijkheid?

Een betrokken samenwerking en het bedenken van creatieve oplossingen voor problemen: dat is waar wij sterk in zijn. Geïnteresseerd in deze samenwerking? Dan leren wij u graag beter kennen. Bereik ons telefonisch via +31 (0) 10 – 205 36 40.

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten