Aansprakelijkheid opslagbedrijven

Contact opnemen

Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid opslagbedrijven

De aansprakelijkheid van opslagbedrijven beperken is een van de rechtsgebieden waarin Van Rossenberg Advocaten gespecialiseerd is. Als er schade is ontstaan tijdens de opslag, staan wij zowel de eigenaren van goederen als de vervoerder zelf bij. Plan vandaag nog een gesprek in en laat u adviseren op ons kantoor in Rotterdam.

Nationale en internationale wetgeving voor aansprakelijkheid voor opslagbedrijven

Of u nu nationaal of internationaal opereert, aansprakelijkheid voor opslagbedrijven is wereldwijd van toepassing. Met een breed netwerk van Nederlandse en buitenlandse advocaten, staan wij u over de hele wereld bij. Wij voorzien u daardoor van professioneel advies over onder meer de volgende verzekeringen:

Transport- en transportverzekeringspraktijk binnen verschillende rechtsgebieden

Binnen wat voor sector u ook werkzaam bent, op het gebied van logistiek is een aansprakelijkheid voor opslagbedrijven vereist. Daarom staan wij u binnen verschillende rechtsgebieden, naast opslagbedrijven, bij. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan branches zoals de binnenvaart, luchtvervoer en expediteurs.

Wij bedenken creatieve oplossingen voor problemen

Natuurlijk wilt u aansprakelijkheid voor opslagbedrijven zoveel mogelijk beperken. Daarvoor verzinnen wij altijd creatieve oplossingen en staat een nauwe samenwerking met onze cliënten centraal. Wij lichten onze dienstverlening graag verder voor u toe als u belt naar +31 (0) 10 – 205 36 40

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten