Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid physical distributors

Wilt u een partij inschakelen die de aansprakelijkheid voor physical distributors uit handen neemt? In dat geval is het verstandig om contact op te nemen met Van Rossenberg Advocaten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het ondersteunen binnen verschillende rechtsgebieden. Physical distributors is er daar een van. Plan vandaag nog een afspraak in door ons telefonisch te bereiken.

Advies voor aansprakelijkheid voor physical distributors

Naast het vervoer en de opslag van goederen, voert een physical distributor diverse andere werkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan order picking, etiketteren en verpakkingen. Hiervoor zijn vandaag de dag verschillende physical distribution voorwaarden in omloop. Om hiervan altijd op de hoogte te zijn, en zodoende de aansprakelijkheid goed geregeld te hebben, bieden wij professioneel advies aan voor physical distributors.

Een nauwe samenwerking staat centraal

Als u ons inschakelt voor aansprakelijkheid, stellen wij een nauwe samenwerking met physical distributors centraal. Wij zijn betrokken bij onze cliënten en gezamenlijk komen we tot een creatieve oplossing voor uw probleem. En met een uitgebreid netwerk van advocaten in Nederland én het buitenland, bent u verzekerd van een wereldwijde ontzorging omtrent aansprakelijkheid.

Plan een afspraak in of stel uw vragen per telefoon

Om u uitstekend te begeleiden en te adviseren omtrent aansprakelijkheid, plannen we graag een kennismakingsgesprek met u in. Dit gesprek plant u in door te bellen naar +31 (0) 10 – 205 36 40. Ook voor vragen zijn wij via dit nummer bereikbaar.

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten