Aansprakelijkheid stuwadoors

Contact opnemen

Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid stuwadoors

De aansprakelijkheid voor stuwadoors laat u over aan Van Rossenberg Advocaten. Met jarenlange ervaring en een team van specialisten in dienst, weet u zeker dat zaken omtrent aansprakelijkheid goed geregeld zijn. Interesse? Onze medewerkers plannen graag een afspraak met u inof staan u telefonisch te woord voor meer informatie.

Waarom bemiddelen in aansprakelijkheid voor stuwadoors zo belangrijk is

Een stuwadoor wordt dagelijks belast met het laden en lossen van goederen van zee- of binnenvaartschepen. Tijdens deze werkzaamheden kan schade aan goederen en/of aan het schip ontstaan. Als dit incident voorkomt, wilt u natuurlijk wel dat alle zaken goed geregeld zijn. In deze situaties staan wij eigenaren van goederen bij, die schade willen verhalen op de vervoerder. Maar wij staan ook klaar voor de vervoerder, om zodoende aansprakelijkheid af te houden.

Ontvang een verzekering op maat

Door onze ruimschootse ervaring en een team van specialisten in dienst, zijn wij bekend met alle verzekeringen de gelieerd zijn aan logistieke kwesties. Hierdoor is er ook voor aansprakelijkheid voor stuwadoors een passende oplossing. Voorbeelden van deze verzekeringen zijn:

Plan en afspraak in op ons kantoor in Rotterdam

Om stuwadoors uitstekend van dienst te zijn op het gebied van aansprakelijkheid, leren we onze klanten graag beter kennen. Plan daarom een afspraak op ons kantoor in Rotterdam in, door te bellen naar +31 (0) 10 – 205 36 40. Gaat uw voorkeur uit naar telefonisch contact? Ook dan staan wij u via dit nummer te woord.

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten