Aansprakelijkheid wegvervoer

Contact opnemen

Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Aansprakelijkheid wegvervoer

Als u de aansprakelijkheid voor uw wegvervoer moet regelen, laat u dit natuurlijk graag over aan een ervaren advocatenkantoor. Van Rossenberg Advocaten beschikt over een uitgebreid netwerk van buitenlandse advocaten, zodat uw aansprakelijkheid in Nederland en in het buitenland goed geregeld is.

Ruime ervaring op het gebied van aansprakelijkheid voor wegvervoer

Wij staan wegvervoerders en ladingbelanghebbenden bij op verschillende gebieden. Of het nu gaat om internationaal of nationaal vervoer: onze ruimschootse ervaring zorgt ervoor dat u altijd voldoet aan toepasselijke wet- en regelgeving. Hierbij kunt u denken aan onder meer het CMR-verdrag en de AVC-voorwaarden.

Wij staan verschillende partijen bij

Tijdens werkzaamheden, vervoer of opslag kan er schade ontstaan. In dat geval is het belangrijk dat de aansprakelijkheid binnen wegvervoer geregeld is. Wij staan in het geval van schade zowel de eigenaren van goederen bij, als de vervoerder zelf. Hierdoor kan schade worden verhaald op de vervoerder of aansprakelijkheid binnen wegvervoer worden afgehouden.

Kom in contact met ons team van advocaten

Of u nu ladingbelanghebbend of wegvervoerder bent: in beide gevallen staat ons team van advocaten voor u klaar. Kom met ons in contact door te bellen naar +31 (0) 10 – 205 36 40 en plan een afspraak in. Vragen? Ook deze stelt u via dit telefoonnummer. 

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten