Advocaat transportrecht

Contact opnemen

Divers advies

N

Gespecialiseerd transport- en transportverzekeringsrecht

Nichekantoor

Advocaat transportrecht

Een advocaat van Van Rossenberg Advocaten staat u bij op het gebied van nationaal en internationaal transportrecht. Wat voor incident er ook plaatsvindt, het is altijd belangrijk dat zowel het verhaal van de eigenaar van de goederen als het verhaal van de aansprakelijke partij wordt gehoord. Deze gesprekken voeren wij allebei, zonder dat beide partijen elkaar treffen. Schakelt u binnenkort onze advocaat voor uw transportrecht in?

Een advocaat voor transportrecht voor verschillende branches

Op het gebied van transport staat onze advocaat in zowel het binnenland als buitenland voor u klaar. Transport is een breed begrip binnen de logistieke wereld. Wij ondersteunen u ook dan binnen alle vormen. Hierbij kunt u denken aan transport op het gebied van:

Wij doen het regres van een ladingschade, maar staan ook vervoerders en expediteurs bij die met een dergelijke vordering geconfronteerd worden.

Persoonlijke aandacht staat centraal

Met jarenlange ervaring in het vak hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbaar advocatenkantoor voor verschillende sectoren binnen de logistiek. Wij zijn betrokken bij onze cliënten, bedenken creatieve oplossingen voor problemen en beschikken over een breed netwerk advocaten in het binnen- en buitenland.

Plan een afspraak in of bel

Wilt u meer informatie over wat onze advocaat voor u kan betekenen op het gebied van transportrecht? In dat geval plannen we graag een afspraak met u in. U bereikt ons via +31 (0) 10 – 205 36 40. Vragen? Ook dan belt u ook naar dit telefoonnummer. Schakelt u binnenkort onze advocaat in voor uw bedrijf binnen het transport?

Neem direct contact op met Van Rossenberg Advocaten